Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.
Ben je de overlast beu en wil je de bende te lijf?Bestel dan het weg-met-de-bende-opruimpakket! 

Bestel jouw weg-met-de-bende-opruimpakket!

Bestel hier je schoonmaakpakket om te helpen van de Reeshof een schone, veilige wijk te maken. Het pakket bestaat uit vuilniszakken, een grijper, handschoenen, een veiligheidshesje, een handige informatiekaart en een set postkaarten om mensen uit te nodigen mee te doen. Wel zo gezellig. Door het Coronavirus worden de pakketten tijdelijk met de post verstuurd.

Adres
Om opzoekwerk of vergissingen te voorkomen een verzoek; Laat je complete adres achter; naam, straat, huisnummer en postcode! Dan gaat het pakket zo snel mogelijk op de post.
Let op; je krijgt altijd een reactie op je bestelling, als je niets hoort check dan je 'spambox'.

Volle vuilniszakken
Je kunt een 'gele zak(ken) ophaalverzoek' indienen via het mailadres: ReeshofActief@ brouwersgroenaannemers.nl. Bij dit ophaalverzoek graag het volgende aangeven: Om hoeveel zakken gaat het? Waar (welke locatie) liggen de zakken? En indien mogelijk een foto van de locatie en de verzamelde zakken. Zodra je ophaalverzoek is ontvangen zal Brouwers Groenaannemers contact met je opnemen om de gele zakken op te halen. 'Verse' gele zakken kun je aanvragen op doei@debendevandereeshof.nl.
Please enable javascript to use this contact form.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring *
klik en bestel