Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

De BSO is de Bende beu II

Kindercentrum Reeshoeve in beeld
Bijna alle BSO's kwamen in actie

Tijdens de herfstvakantie hebben bijna alle BSO’s in de Reeshof deelgenomen aan de opruimactie. De Boemerang, De Reeshoeve, De Grote Beemd, BSO Huibeven, De Teddybeer en BSO Reeshof.Vroeg in de ochtend werden de schoonmaakpakketten gebracht en aan het einde van de dag opgehaald zodat ze vaker gebruikt konden worden.
Het enthousiasme onder de kinderen bleek erg groot. De kinderen hebben fanatiek en met veel plezier de omgeving van hun BSO schoongemaakt. Ook kinderen waarvan de ouders zeiden ‘dat doet die van ons nooit’ gingen zonder uitzondering met grijper en vuilniszak de hort op. Volgens schattingen hebben in totaal zo’n 175 tot 200 kinderen opgeruimd. Een geweldig resultaat. We zijn trots op de BSO’s. De kinderen en natuurlijk hun begeleiders. Op verzoek krijgen een aantal BSO’s sets cadeau zodat er vaker opgeruimd kan worden.

Een mooie educatieve sessie. De kinderen hebben ervaren hoeveel rommel er op straat ligt en dat het - ook al is het spelenderwijs - moeite kost dit allemaal weer op te ruimen.
Rommel op straat gooien is niet oké! Jong geleerd, oud gedaan.

Op de foto kindercentrum Reeshoeve. Foto's zijn beschikbaar gesteld door Laura Das. Bedankt daarvoor!

Weg met De Bende van De Reeshof